free statistics Jan Smit Instagram Skip to main content

Jan Smit Instagram

Dat laat de Volendamse zanger weten op Instagram. Hoewel alles goed is gegaan ziet de zanger er wel anders uit dan normaal.


22 9k Vind Ik Leuks 933 Opmerkingen Jan Smit Jansmit Op Instagram Vandaag 9 Jaar Geleden Op 11 11 11 M Wedding Dresses Strapless Wedding Dress Dresses

Jan Smit heeft zijn oogoperatie die hij maandag onderging goed doorstaan.

Jan smit instagram. Jan Smit wordt maandag geopereerd aan zijn ogen. Jan Smit heeft Eva Jinek gisterenavond achter de schermen van haar talkshow flink laten schrikken. Next year Together with these wonderful ladies.

Niet zijn vrouw of kids verwelkomen Jan thuis. Jan Smit 35 heeft vandaag een spannende dag voor de boeg. Maar Jan lijkt daar met een sexy foto behoorlijk verandering in te brengen.

De zanger ziet de laatste tijd erg dubbel en laat daarom zijn oogspieren inkorten. Zijn oogspieren worden ingekort omdat hij dubbel ziet en daardoor veel last heeft van hoofdpijn zo laat de zanger weten op Instagram. Jan Smit met open armen thuis ontvangen.

Volg mij ook op. Jan Smit has surgery because of serious double vision. Hoewel Jan van jongs af aan de schijnwerpers op zich laat richten lijkt zijn vrouw wat meer op de achtergrond te.

Schrijft hij bij een filmpje op Instagram waarin hij uitlegt wat er precies gedaan. De twee zitten al jaren op een roze wolk en vormen sinds 2011 een onafscheidelijk koppel. Huwelijk met Jan Smit Op 14 februari 2011 op Valentijnsdag waren Liza en Jan romantisch samen in Parijs waarna hij haar op klokslag 1200 uur ten huwelijk vroeg.

Maar nog wel veel pijn Ik heb het goed doorstaan meldt de Volendamse zanger aan zijn volgers op Instagram. De Volendamse Liza Smit is niet zo dol op de schijnwerpers en is daarom niet vaak in het openbaar te zien aan de zijde van haar man Jan Smit. Hello Europe Finally the word is out.

Spannende dag zo schrijft Jan bij de video op Instagram maar in de video nuanceert hij de boel een beetje. De nieuwste tweets van jansmit. Aan het begin van de week is Jan Smit onder het mes gegaan omdat hij dubbel zag.

Jan Smit deelt schokkende foto van oog na operatie. De zanger gaat de komende tijd door het leven met een rood oog. Dat een bepaald gezinslid de zanger enorm gemist heeft valt te zien op het filmpje wat Jan op Instagram plaatst.

270779 vind-ik-leuks 12688 personen praten hierover. Normaal gesproken is de Volendammer altijd o zo trots op zijn hometown maar nu doet hij op Instagram zijn beklag. Leon van Wijk 01-11-21 1210 Laatste update.

307k Followers 597 Following 1486 Posts - See Instagram photos and videos from JAN SMIT jansmit. Jan Smit 35 is vandaag in het Universitair Medisch Centrum in Leiden voor een operatie aan zijn ogen. Jan Smit 35 heeft qua sex appeal niet hetzelfde imago als bijvoorbeeld Jim Bakkum 33 die in Nederlandse romcoms keer op keer vrouwenharten steelt.

Jan Smit deelt zeldzame liefdesfoto met vrouw Liza. Oogoperatie Update vanuit het ziekenhuis. In een video gaat Jan Smit 34 los over het feit dat een boomhut die hij samen met buurtgenoten voor de kinderen in de buurt heeft gebouwd door de gemeente is weggehaald.

18k Likes 469 Comments - JAN SMIT jansmit on Instagram. Zie niet veel en onscherp maar dat komt allemaal goed. Zijn volgers zijn in ieder geval enorm onder de indruk.

De zanger is namelijk in het Leiden University Medical Center en zal geopereerd worden aan allebei zijn ogen. Als de kinderen groter zijn zal Liza volgens Jan misschien weer twee of drie dagen parttime gaan werken maar nu steekt ze al haar tijd in de kinderen. 237k Likes 1007 Comments - JAN SMIT jansmit on Instagram.

Dertig jaar geleden ben ik gecorrigeerd voor dubbel zien en de laatste tijd is d. Op Instagram doet de Volendamse zanger verslag. Dat ziet er best eng uit zo laat hij zien op Instagram Stories.

In 2017 Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collegas uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Dat laat de Volendamse zanger weten op Instagram. Jan Smit 35 gaat vandaag onder het mes in het Leids Universitair Medisch Centrum.

Jan Smit heeft gisteren een oogoperatie ondergaan in het Leiden University Medical Center. Een soortgelijke operatie heeft hij dertig jaar geleden ook al ondergaan. De laatste tijd is dat steeds erger geworden waardoor ik heel veel hoofdpijn had.

De zanger deelt een kiekje met zijn vrouw. Het was Liza Plat die het hart van onze Volendamse zanger Jan Smit wist te veroveren. Jan Smit is een paar daagjes van huis geweest.

Op zijn Instagram-kanaal deelt Jan een foto van zichzelf. Jan Smit 35 is vandaag in het Universitair Medisch Centrum in Leiden voor een operatie aan zijn ogen. Nu maken ze een uitzondering.

Maak kennis met Liza Plat de knappe vrouw van Jan Smit. Dat laat Jan weten in een video op Instagram. Jan Smit moest gister helaas een redelijk heftig operatie ondergaan en heeft ook direct daarna een update vanuit het ziekenhuis in Leiden gegeven.

Oogoperatie Jan Smit geslaagd. Altijd jammer voor het gezin dat zonder Jan thuis moet blijven. Jan Smit vindt dit erg belangrijk.

A lot of headache and tired Instagram show christophercloutier 2 days ago The eyes of the Volendammer were corrected thirty years ago because he also saw double then. Genieten van de zondag en van elkaar schrijft hij bij een selfie met Liza. Dit is mijn officiƫle Facebook pagina.

De zanger is net geopereerd aan zijn ogen en die zijn daardoor behoorlijk bloeddoorlopen. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd. Jan Smit kan geluk niet op met Televizier-nominatie Dit bericht bekijken op Instagram Vandaag 9 jaar geleden op 11-11-11 mocht ik in het huwelijksbootje stappen met lizassmit.

Het kan zijn dat. 170k Followers 461 Following 1134 Posts - See Instagram photos and videos from Monique Smit moniquesmit_insta. Jan Smit ziet nog.


9 796 Vind Ik Leuks 189 Opmerkingen Jan Smit Jansmit Op Instagram Voorbespreking Gehad Voor De Alternatieve Songfestival Avond Op 16 Mei Instagram Gek


2 113 Vind Ik Leuks 35 Opmerkingen Jan Smit Jansmit Op Instagram Wat Een Geweldig Concept Dit Deze Container Bar Staat De Komen Instagram Geweldig Bar


Volendam Jan Smit Volendam Insta Posts


Jan Smit Met Zoontje Senn Beroemdheden Artiesten


Jan Smit On Instagram In 2021 Jan Smit Instagram Nikki


Jan Smit Op Dubai Zangers


Pin Pa Jan Smit


Jan Smit


134 Vind Ik Leuks 0 Opmerkingen Mega Piraten Festijn Megapiratenfestijn Op Instagram Wat Een Mpfmoment Tijdens Het Feest In Gelredome Piraten Instagram


8 Jaar Met Liza Smit Jan Smit Famous Celebrities Celebrities


25 6k Vind Ik Leuks 893 Opmerkingen Jan Smit Jansmit Op Instagram Ik Ben Ontzettend Trots En Dankbaar Het Voelde Goed Om Weer Dankbaar Trots Bedankt


Jansmit Heeft Iets Op Zijn Haar Instagram Profiel Geplaatst Wachten Tot De Wedstrijd Begint Staan Daar Toch Gewoon Keeskwakman1 Landmarks Building Jan Smit


Pin Von Inge Pirwitz Auf Bilder In 2021 Jan Smit Instagram


Jan Smit En Zijn Dochter Muziek Mooie Afbeeldingen Afbeeldingen


Pin On Actors Singers Netherlands


Jan Smit Jansmit Flikkenmaastricht Angelaschijf Victorreinier


25 2k Vind Ik Leuks 879 Opmerkingen Jan Smit Jansmit Op Instagram Het Was Een Bijzonder En Emotioneel Moment Gisteravond Om In Het Bijzijn Van Instagram


Ome Cor En Jan Smit Knutselen Met Wol Artiesten Wol


Helene Fischer Vanessa Mai On Instagram Helene Jan Smith Helenefischer Best Love Idol Schlager Pop Queen Wunderschon Pe Idol Pop Fischer Helene

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar